Agenda

 

Onze inzet blijft veelzijdig, geen zee gaat ons te hoog. Zo organiseren we eigen optredens, de zogenaamde shantycafe’s doorgaans in samenwerking met andere shantygroepen. Bovendien worden we gevraagd voor avondvullende concerten of om deel te nemen aan lokale shantyfestivals. Ten slotte worden we geprogrammeerd voor verschillende, vaak uiteenlopende festiviteiten. Ben je geinteresseerd, neem dan contact op met Willem Kors. Of beter nog, bezoek een van onze aanstaande optredens. Voor waar en wanneer verwijzen wij je graag naar onze agenda hieronder.

Agenda 2023

Vrijdag 29 september: Shanties & Seasongs, Galerie De Artiest, Lith. Entree € 12,50.

U bent van harte welkom tijdens ons optreden in Galerie De Artiest in Lith. Het optreden begint om 20.15 uur. Wij hopen u op een verrassende manier kennis te laten maken met een even gloedvol als afwisselend repertoire shanties en andere authentieke zeemansliederen. Wij raden u aan tijdig te reserveren, hetzij telefonisch of via e-mail. 

Galerie De Artiest, Kerkstraat 1, 5397 EH Lith, 06 20504858, info@deartiest.nl

 

Zondag 3 december: Shantycafé, Café ’t Rozenknopje, Eindhoven.

Op zondagmiddag 3 december organiseren wij een Shantycafé in dit puur Eindhovense, aan de Hoogstraat gelegen café. Wij beloven u een mooie middag, niet met jazz, niet met rock, maar met pure authentieke shanties. A capella. Dus prik deze mooie middag alvast in uw agenda. Nadere informatie volgt. 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

(Visited 131 times, 1 visits today)